Μενού
Παιδική χαρά
Εργασίες σε παιδική χαρά | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το προηγούμενο Σάββατο (16/3) σε παιδική χαρά στην Αμφιλοχία καθώς, όπως είπε ο δήμαρχος της πόλης Σάκης Τορουνίδης, 9χρονο παιδί έκοψε το αυτί της.

Επρόκειτο, σύμφωνα με τον κ. Τορουνίδη, για μία μη λειτουργική παιδική χαρά στην Αμφιλοχία, η οποία είχε κατασκευαστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή αλλά δεν είχε παραληφθεί, πιστοποιηθεί και κλειστή από την τωρινή διοίκηση.

«Την είχαμε κλειστή με αλυσίδες και με πινακίδα που έλεγε ότι απαγορεύεται η είσοδος. Οι γονείς του μού είπαν πως έκανε 14 ράμματα και δεν προχώρησε η διαδικασία, γιατί η συγκεκριμένη παιδική χαρά δεν ήταν ολοκληρωμένη σε ό,τι αφορά τα κριτήρια εισόδου των ΑμεΑ» ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης.

«Η παιδική χαρά στην Αμφιλοχία είναι από συγκεκριμένο πρόγραμμα και τα όργανα είναι πιστοποιημένα. Ωστόσο, δεν έχει περιέλθει στην τωρινή δημοτική αρχή και γι' αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να την κλειδώσουμε με αλυσίδες και να βάλουμε απαγορευτικό εισόδου» κατέληξε ο κ. Τορουνίδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA