Μενού
karxarias
Καρχαρίας | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Έρευνες για τη σορό άνδρα που δέχτηκε επίθεση από καρχαρία πραγματοποιεί το λιμενικό στην στο Streaky Bay της χερσονήσου Eyre, στη νότια Αυστραλία

«Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία ερευνούν τα νερά κοντά στον κόλπο Streaky Bay για το πτώμα ενός άνδρα, που πιστεύεται ότι είναι θύμα θανατηφόρας επίθεσης καρχαρία», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.

Ο 55χρονος άνδρας έκανε σέρφινγκ όταν του επιτέθηκε η καρχαρίας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. «Η αστυνομία του Eyre και της δυτικής περιοχής ανταποκρίθηκε αμέσως και ξεκίνησε έρευνα με τη βοήθεια των αστυνομικών επιχειρήσεων νερού, της PolAir, της κρατικής υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης (SES) και τοπικών εθελοντών. Το πτώμα του άνδρα δεν έχει ακόμη βρεθεί και η έρευνα θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της ημέρας», αναφέρουν οι Αρχές.

Ο Trevlyn Smith, ελεγκτής επεισοδίων της Κρατικής Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης, δήλωσε ότι ένα άτομο αγνοείται, πως είχε εντοπιστεί ένας καρχαρίας και ότι είχαν ανακτήσει μια σανίδα του σερφ. Τοπικά οχήματα της SES βρίσκονταν στο σημείο, ενώ σκάφη και ένα ελικόπτερο έφτασαν από τις γύρω περιοχές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Advertiser, ένας μάρτυρας δήλωσε ότι είδε έναν καρχαρία 4,2 μέτρων να κατακρεουργεί έναν άνδρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA