Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία στην Κυψέλη δίνει αυτόπτης μάρτυρας του αποτρόπαιου περιστατικού, αναφέροντας χαρακτηριτικά ότι ούτε το ίδιο το θύμα δεν είχε καταλάβει τι είχε πάθει.
Όπως ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας, το θύμα αιμορραγούσε και σωριάστηκε στο έδαφος στο σημείο που έπεσε ο 28χρονος συγκεντρώθηκε κόσμος, καθώς βρίσκονταν σε τροχαίο που είχε σημειωθεί στην περιοχή. Μάλιστα ορισμένοι πραγματοποίησαν έκκληση μέσω των social media να σπεύσουν το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.
Δύο αδέρφια συνελήφθησαν για τη δολοφονία στην Κυψέλη
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, δύο αδέρφια, ηλικίας 17 και 19 αντίστοιχα, παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές, τονίζοντας πως αυτά είναι που μαχαίρωσαν τον 28χρονο άνδρα στην Κυψέλη.
Όπως είπαν στους αστυνομικούς ο 28χρονος από την Αλβανία ο οποίος ήταν ξάδερφος τους, τους κακοποιούσε και πως ο ανήλικος ήταν αυτός που τον μαχαίρωσε στο λαιμό με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Το θύμα είχε βρεθεί αιμόφυρτος στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων κοντά στην Αγίου Μελετίου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αλλά λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.