Νέος βανδαλισμός σημειώθηκε στο μετρό Θεσσαλονίκης.
Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το voria.gr, ταμπέλα του σταθμού «Αγία Σοφία» με χάρτη υπέστη φθορές.
Το εκτεταμένο ράγισμα στο τζάμι έχει θολώσει την εικόνα, ενώ παρόμοια ζημιά σημειώθηκε και στην επιγραφή με το όνομα του σταθμού.
Βανδαλισμοί στο μετρό
Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που σταθμός του μετρό στη Θεσσαλονίκη βανδαλίζεται.
Στο παρελθόν άγνωστοι πέταξαν κόκκινες μπογιές πάνω στις τζαμαρίες του σταθμού Βενιζέλου, ενώ άλλοι έγραψαν με γκράφιτι στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό.
Επιπλέον, σε εκτεταμένα επεισόδια έπεσε βόμβα μολότοφ στον σταθμό Συντριβάνι, ενώ παλαιότερα άγνωστοι έγραψαν με σπρέι ακόμη σε συρμό.
- Καιρός: Έρχεται βίαιη φθινοπωρινή εισβολή - Πότε «χτυπά» την Ελλάδα ο «δολοφόνος του καλοκαιριού»
- Απάντησε ο Ρέμος για τον σάλο με τη συναυλία και τον Μ.Αλέξανδρο - «Πού να το φανταστώ»
- Μυστήριο με τα οστά που βρέθηκαν στην Κυψέλη: Οι αρχές θα «ξεψαχνίσουν» φάκελο με εξαφανισμένα πρόσωπα
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.