Μενού
Περιπολικό αστυνομίας
Περιπολικό της ΕΛΑΣ | EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστικά είναι όσα περιγράφει η μητέρα της 15χρονης που δέχθηκε επίθεση από ανήλικα κορίτσια στη Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί ότι για την επίθεση συνελήφθησαν πέντε εκ των ανήλικων κοριτσιών, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της έκτης, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία.

Επίσης, συνελήφθησαν επτά γονείς των κοριτσιών από τη Θεσσαλονίκη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

«Στις 8:30 η ώρα ήταν η μικρή σε ένα ίντερνετ καφέ, 150 μέτρα από το σπίτι, σε κεντρικότατο δρόμο, στην Άνω Τούμπα. Εκεί την επισκέφθηκαν έξι κορίτσια και της ζήτησαν να βγει έξω να μιλήσουν», περιέγραψε αρχικά η μητέρα του θύματος.

«Εκεί την επισκέφθηκαν έξι κορίτσια και της ζήτησαν να βγει έξω να μιλήσουν. Της ζήτησαν το λόγο γιατί η φίλη της, της είπε κάποια λόγια για αυτές και λέει η μικρή η δική μου "εγώ δεν άκουσα κάτι τέτοιο". Επειδή αρνήθηκε τα δικά τους τα λόγια, την περικύκλωσαν ανάμεσα στα αυτοκίνητα και άρχισαν να την φτύνουν», είπε στη συνέχεια.

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της επίθεσης

«Και η μικρή αντιστάθηκε. Και όπως μιλούσανε σηκώθηκε η μία και της δίνει μια γροθιά στο μάτι και έπεσε. Και πέφτοντας χτυπάει το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο», είπε η μητέρα της 15χρονης.

«Αυτή την στιγμή η κόρη μου είναι ψυχολογικά χάλια, δεν θέλει να πάει σχολείο, δεν θέλει να βγει από το σπίτι. Προέχει η ψυχολογία του παιδιού, να μπορέσει να επανέλθει», τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο ξυλοδαρμός στη Θεσσαλονίκη βιντεοσκοπήθηκε από τα ανήλικα κορίτσια, με κινητά τηλέφωνα, και αναρτήθηκε σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Η οικογένεια έχει ζητήσει να μην γίνεται αναπαραγωγή του βίντεο, καθώς επιβαρύνει ψυχολογικά την κατάσταση της ανήλικης, η οποία δηλώνει ότι δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο της και αρνείται να βγει από το σπίτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA