Μενού
Περιπολικό αστυνομίας
Περιπολικό αυτοκίνητο Ελληνικής Αστυνομίας | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Τέσσερα ανήλικα κορίτσια συνελήφθησαν για την επίθεση με θύμα 15χρονη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, ενώ αναζητείται ένα ακόμα. Επίσης συνελήφθησαν και οι γονείς των ανήλικων, ενώ εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Σε βάρος των πέντε κοριτσιών σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για σωματικές βλάβες, συνέργεια σε αυτές και παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερες.

Αναζητείται μια ακόμη ανήλικη, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί. Επίσης, συνελήφθησαν επτά από τους γονείς των ανηλίκων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στην ΕΡΤ προβλήθηκαν και στιγμιότυπα από το βίντεο της επίθεσης το οποίο έχει... μουσική υπόκρουση τραπ τραγουδιού, με τη ρεπόρτερ της ΕΡΤ Λία Χριστάρα να λέει πως «από μια περιήγηση στο προφίλ ανήλικης, όλα τα βίντεο που ανέβασαν έχουν να κάνουν με τράπερ. Πολλές φορές έχουμε πει πως κάθε γενιά έχει τα δικά της, αλλά πρώτη φορά βλέπουμε τόσο έντονα και εκτεταμένα τραγούδια που προωθούν τη βία». 

«Υπάρχουν καλλιτέχνες που είναι ράπερ και προωθούν τα τραγούδια τους, δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που προωθούν οι τράπερ. Είναι κοντά στο ύφος αλλά δεν είναι κοντά στα λόγια και τους στίχους. Λένε για τις ανησυχίες των νέων και είναι αξιόλογοι καλλιτέχνες. Έχουμε πει για τον Λεξ, τον 12ο Πίθηκο που είναι από τη Θεσσαλονίκη», σχολίασε. 

Πώς έγινε η επίθεση 

Την ανήλικη, την ώρα που έβγαινε από το ίντερνετ καφέ στην περιοχή της Τούμπας, την περίμεναν τα άλλα κορίτσια και την οδήγησαν σε μία πυλωτή αυτοκινήτων, όπου άρχισαν να τη χτυπούν.

Μάλιστα, μία από τις ανήλικες κατέγραψε το αποτρόπαιο περιστατικό και το ανάρτησε στα social media, ενώ ο πατέρας της 15χρονης στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε φαινόμενα bullying.

Θεσσαλονίκη: Τι λέει ο πατέρας της 15χρονης

Ο πατέρας της 15χρονης στη Θεσσαλονίκη μίλησε στο MEGA και σημείωσε πως η κόρη του τσακώθηκε με τα άλλα κορίτσια, γιατί έκαναν bullying σ' ένα άλλο άτομο το οποίο προσπάθησε να προστατεύσει.

«Πήραν τη μικρή από ένα ίντερνετ καφέ, την έβγαλαν έξω και της ζήτησαν να την πουν κάτι. Μετά την πήγαν πίσω σε μία οικοδομή, όπου άρχισαν να τη χτυπούν και να τη φτύνουν. Την άφησαν εκεί, μέχρι που ήρθε ένα άλλο παιδί, τη σήκωσε και με ενημέρωσε σχετικά» είπε ο πατέρας της ανήλικης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA