Φρικιαστικές στιγμές βίωσε ένα 14χρονο κορίτσι που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού το βράδυ της Τρίτης, ενώ εντοπίστηκε να περιπλανιέται μόνη της και σε κατάσταση σοκ στον Πειραιά το πρωί της επόμενης μέρας.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις Ρομά, δύο ανήλικοι και δύο ενήλικες, ενώ στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 μίλσηαν η μητέρα και η αδερφή των δύο ανήλικων κατηγορουμένων.
Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά της είναι αθώα: «Τα παιδιά μου δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Ο γιος μου κοιμόταν στον καναπέ, δεν ήξερε τίποτα. Τα παιδιά μου πρώτη φορά την είχαν δει. Δεν έγινε από τα παιδιά μου».
Τον λόγο πήρε και η 23χρονη αδερφή των ανήλικων κατηγορουμένων, η οποία ανέφερε: «Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι "ναι μεν είμασταν εμείς στο σπίτι, αλλά δεν το έχουμε διαπράξει αυτό, δεν πειράξαμε αυτή την κοπέλα". Δεν το έχουν διαπράξει αυτοί. Δεν την πείραξαν την κοπέλα».
Μάλιστα η αδερφή των δύο συλληφθέντων ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε βιασμός και ότι όλα έγιναν με τη θέληση της 14χρονης.
Το αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν η 14χρονη συναντήθηκε με τον έναν από τους φερόμενους δράστες, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω των social media, και ο οποίος την οδήγησε σε σπίτι. Στη συνέχεια, εμφανίστηκαν ακόμα τρεις άνδρες, οι οποίοι φέρονται να της επιτέθηκαν σεξουαλικά.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.