Αίσθηση έχει προκαλέσει το επεισόδιο που οδήγησε στους πυροβολισμούς στα ΚΤΕΛ Κηφισού, το απόγευμα της Δευτέρας (26/08) μεταξύ οδηγών ταξί.
Το MEGA παρουσίασε βίντεο από τη στιγμή του διαπληκτισμού οδηγών ταξί.
Στα πλάνα φαίνεται ο κόσμος που πετάγεται έξω όταν το όπλο σηκώθηκε και ο πανικός μόλις ακούστηκαν πυροβολισμοί.
Λίγο μετά καταφθάνουν οι πρώτοι αστυνομικοί. Στα πλάνα φαίνονται αστυνομικοί με τα κινητά τους να τραβάνε φωτογραφίες τους κάλυκες του παρ’ ολίγον μακελειού στα ΚΤΕΛ.
Στο Live News του ΜEGA, παρουσιάστηκε μαρτυρία ταξιτζή που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.
«Έβγαλε το πιστόλι και έριξε. Είδα τέσσερα άτομα να έρχονται και να χτυπάνε τον οδηγό του ταξί χωρίς λόγο», λέει.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κοξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.