Μενού
Πυροβολισμοί στα Χανιά
Η στιγμή που ο δράστης των πυροβολισμών φεύγει από το μίνι μάρκετ στα Χανιά | Glomex - @ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Βίντεο από τη στιγμή που ένας άνδρας μπαίνει σε μίνι μάρκετ στα Χανιά και χτυπάει τον ιδιοκτήτη με ξύλινο αντικείμενο, ενώ παράλληλα ακούγονται δύο πυροβολισμοί, έφερε στο «φως» της δημοσιότητας η ΕΡΤ.

Από το συμβάν στα Χανιά, στη συμβολή των οδών Εφέδρων Πολεμιστών και Μυλωνογιάννη, τραυματίστηκαν τρία άτομα τους οποίους παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο εφημερεύουν νοσοκομείο.

Στο σχετικό βίντεο φαίνεται, αρχικά, ο δράστης να χτυπάει τον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ στα Χανιά και στη συνέχεια, μαζί με ακόμη ένα άτομο, να φεύγει ατάραχος από το σημείο επιβιβαζόμενος σε μηχανή.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι ο δράστης της συμπλοκής δεν έτρεξε να εξαφανιστεί, ενώ, όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο της ΕΡΤ, φαίνεται να έχει τραυματιστεί και ο ίδιος στο μέτωπο.

Χανιά: Τι συνέβη στο μίνι μάρκετ

Οι δύο τραυματίες είναι ηλικίας περίπου 35 ετών και ο τρίτος κοντά στα 60.

Με βάση τις ίδιες πηγές, οι τρεις τραυματίες ανέφεραν στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο ότι δέχθηκαν τους πυροβολισμούς από επιβαίνοντες σε μία μοτοσικλέτα.

Μεταφέρθηκαν και οι τρεις στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA