Νεκρός είναι ο ένας εκ των 4 τραυματιών στο φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (13/5), στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Σαράφη.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νεαρός, που έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή νοσηλεύονταν στο Ασκληπιείο Βούλας, όμως τελικά κατέληξε το απόγευμα της Τρίτης.
Η Τροχαία σημειώνει ότι το όχημα κατευθύνονταν προς τη Γλυφάδα και εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με σφοδρότητα πάνω σε φωτεινό σηματοδότη.
Τραυματίστηκαν οι επιβάτες
Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες, δύο εκ των οποίων νοσηλεύονταν σε σοβαρή κατάσταση. Ο ένας, τελικά, έχασε τη ζωή του.
Ο ΑΝΤ1 δημοσίευσε βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο να πέφτει πάνω στο φανάρι, τα ξημερώματα:
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.