Δραματική είναι η περιγραφή που κάνει γυναίκα εργαζόμενη του εργοστασίου Βιολάντα στα Τρίκαλα, η οποία ήταν εκεί την ώρα της έκρηξης.
Η ίδια θα μπορούσε για λίγα μέτρα να είναι θύμα. To Star στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέρει πώς η εργαζόμενη περιγράφει τις στιγμές που έζησε και υπογραμμίζει ότι μύριζε έντονα μια οσμή που έμοιαζε με αέριο.
Η εργαζόμενη αναφέρει σύμφωνα με το Star: «Μόλις είχαν τελειώσει τα διαλείμματα όλων και έπιασαν τα πόστα τους. Μετά από λίγο άκουσε έναν πολύ δυνατό κρότο, έπεσε το ρεύμα, έσβησαν τα πάντα και άρχισαν να πετάγονται πάνελ από παντού. Έπεσε κάτω μάλλον από το ωστικό κύμα και αντιλήφθηκε να υπάρχουν γύρω της διάφορα αντικείμενα.
Στο σημείο ήταν τρεις γυναίκες. Εκείνη, η Χρύσα και η Ελένη. Η Ελένη την φώναζε αρχικά αν ακούει και στη συνέχεια αν είναι καλά. Μετά ήρθε προς το μέρος της μπουσουλώντας και μαζί με την ίδια και με τη Χρύσα κατευθύνθηκαν προς την κεντρική έξοδο.
Περίπου 4-5 φορές τον τελευταίο μήνα στη βραδινή βάρδια μύριζε έντονη οσμή, διαφορετική από την προηγούμενη αλλά και πάλι της έμοιαζε με αέριο στη λάντζα και στην τουαλέτα αλλά δεν το ανέφερε σε κάποιον, επειδή όμως ήταν πολύ έντονο πιστεύει το αντιλήφθηκαν όλοι».
- «Δεν γ@μιομαστε λέω γω;» Το κομμένο ρεπορτάζ του Μάνου Τσαγκαράκη από τα '90s
- Το πρόβλημα υγείας που ακυρώνει την περιοδεία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου - «Θα τα πούμε σύντομα»
- Όταν η Αθήνα έμεινε χωρίς νερό για 20 μέρες
- «Να σου ρίξει κι άλλο βιτριόλι, καλά σου έκανε» – Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντά στο φρικτό μήνυμα που δέχτηκε στα social
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.