Μενού
  • Α-
  • Α+

«Αυτός ο άνθρωπος μού έκανε κακό, με κορόιδευε ως το τέλος» δηλώνει η πρώτη, από τις συνολικά τρεις, καταγγέλλουσες του Στάθη Παναγιωτόπουλου για revenge porn, λίγο μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του.

Σε δεύτερο βαθμό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταδικάστηκε για κακούργημα σε 5 χρόνια κάθειρξη, με αναστολή, ενώ το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό. 

Σημειώνεται πως οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής, ενόψει του επόμενου βαθμού δικαιοδοσίας (Πενταμελές Εφετείο), με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 10.000 ευρώ.

Η καταγγέλλουσα, μιλώντας στο Star, σημείωσε πως ύστερα από 5 χρόνια προσπαθειών να φτάσει η υπόθεση στο τέλος της, πλέον αισθάνεται «πολύ κουρασμένη. Με έχει εξαντλήσει αυτό που συμβαίνει». 

Αναφερόμενη στη στάση που τήρησε ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της δίκης στο Εφετείο, επεσήμανε πως είναι «απογοητευμένη». «Περίμενα να ακούσω τη δική του θέση. Δεν με κάλυψαν όσα είπε. Περίμενα να ακούσω την αλήθεια από εκείνον, όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε.

Χαρακτήρισε τη συνύπαρξη μαζί του στην ίδια αίθουσα «πολύ δύσκολη και επώδυνη» και προσέθεσε πως, έστω και την τελευταία στιγμή, «περίμενα να πει κάτι, μία συγγνώμη, θα ήθελα να τον ακούσω». 

Ξεκαθάρισε πως σκοπός της δεν ήταν η «εκδίκηση, όπως ακούστηκε» και επεσήμανε πως «το πιο σημαντικό είναι να μετανιώσει, να πει συγγνώμη, να αναλογιστεί το πόσο κακό έκανε». 

Η καταγγέλλουσα του Στάθη Παναγιωτόπουλου δήλωσε πως αυτό που βίωσε ήταν «ξεκάθαρα μία μορφή βιασμού. Και κατ΄εξακολούθηση». Καταλήγοντας είπε πως μέχρι και τώρα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα όσα έγιναν και δεν έχει προχωρήσει τη ζωή της. «Δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ, δεν μπόρεσα να προχωρήσω. Αυτός το έκανε, παντρεύτηκε. Ίσως για τον θύτη είναι πιο εύκολο απ΄ό,τι για το θύμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA