Μενού
Spiti
Το σπίτι κολαστήριο στον Βόλο | Mega / Glomex
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία για τη φρικιαστική υπόθεση στον Βόλο, όπου ένας 28χρονος είχε φυλακισμένη μέσα στο σπίτι για σχεδόν δύο χρόνια την 22χρονη σύζυγό του και το 2,5 ετών παιδί τους.

Το Mega έδειξε εικόνες από το σπίτι κολαστήριο στον Βόλο, με τα παράθυρα να είναι πάντα ερμητικά κλειστά όπως είπαν οι γείτονες, οι οποίοι αρκετές φορές άκουγαν φωνές.

Μάλιστα, ο 28χρονος είχε τοποθετήσει και ασύρματη κάμερα, προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις της συζύγου του, η οποία σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ έβγαινε μόνο στον κήπο, ενώ δεν είχε επικοινωνία άλλους ανθρώπους.

Spiti
Το σπίτι κολαστήριο στον Βόλο | Mega / Glomex

 

Γυναίκες έσωσαν την κοπέλα

Η σωτηρία της 22χρονης, η οποία στην κατάθεσή της φέρεται να είπε ότι έχει γλιτώσει πολλές φορές από τον θάνατο, ήρθε όταν προχθές το μεσημέρι οι φωνές της έκαναν τις γυναίκες της γειτονιάς να πάνε έξω από το σπίτι για να την προστατέψουν.

Όταν ο 28χρονος αντιλήφθηκε ότι θα τον περικυκλώσουν, χτύπησε σύμφωνα με το Mega μία γυναίκα που του είπε ότι δεν θα φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Στη συνέχεια ο δράστης μπήκε στο σπίτι και φέρεται -όπως ανέφερε το κανάλι- να στραγγαλίσει την κοπέλα.

Τελικά ο 28χρονος συνελήφθη, ενώ οι περίπου 10 γυναίκες που πήγαν έξω από το σπίτι που ζούσε τον εφιάλτη η 22χρονη αγκάλιασαν την κοπέλα πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.