Μενού
ΕΚΑΒ
Διακομιδή ασθενή από το ΕΚΑΒ | EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ο γιος του καθηγητή και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό που πέθανε τον περασμένο Μάιο, είναι ο άνδρας που απανθρακώθηκε μέσα στο ΙΧ του, σε τροχαίο στον Βόλο. 

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (26/2), όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γιώργος Τρικαλινός, εξετράπη της πορείας του, μπήκε σε αγροτικό δρόμο, ανετράπη και προσέκρουσε σε δέντρα, σύμφωνα με το gegonota.news.

Ο Γιώργος Αλμυρός ήταν γιος του καθηγητή και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό Χρήστου Τρικαλινού, που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Μάιο από ανακοπή καρδιάς. 

Η σορός εντοπίστηκε απανθρακωμένη από πυροσβέστες μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο είχε κινητήρα υγραερίου και για αυτό εξερράγη σε χρόνο ρεκόρ. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου και αναμένεται να γίνει ταυτοποίηση με DNA.

Ο άτυχος άνδρας ζούσε στην Ολλανδία όπου εργαζόταν ως σεφ. Είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από μια εβδομάδα για να τακτοποιήσει κληρονομικές υποθέσεις.

Προανάκριση αναφορικά με τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA