Μενού
Περιπολικό αστυνομίας
Περιπολικό αστυνομίας σε σημείο εγκλήματος | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα, Δευτέρα (15/1), ο 50χρονος από τον Βόλο που σκότωσε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε την ανήλικη κόρη του. 

Η απολογία του ήταν προγραμματισμένη για τις 12:00, ωστόσο ζητήθηκε μία μικρή διορία προκειμένου να φτάσει στον Βόλο ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας

Κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήριο, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε αμίλητος και δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των συγκεντρωμένων δημοσιογράφων για το αν έχει μετανιώσει για την πράξη του, σύμφωνα με το Mega. 

Μετά τον 50χρονο, αναμένονται οι καταθέσεις της 18χρονης κόρης του, και άλλου ενός μάρτυρα.

Τι θα ισχυριστεί στην απολογία του ο 50χρονος από τον Βόλο

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, κατά την απολογία του ο άνδρας αναμένεται να ισχυριστεί πως δεν είχε σκοπό να πυροβολήσει τον 33χρονο με την καραμπίνα. 

«Δεν μιλάμε για αυτοδικία, γιατί δεν τον εκτέλεσε» σημείωσε, άλλωστε, ο κ. Κούγιας, που σημείωσε - όπως κάνει και ο 50χρονος από την πρώτη στιγμή - πως υπήρξε πάλι μεταξύ των δύο ανδρών κατά την οποία το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Αναμένεται να ζητήσουν να μην υπάρξει προφυλάκιση του κατηγορούμενου, καθώς δεν είναι ύποπτος φυγής και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να ξανακάνει την ίδια πράξη, καθώς έχει τέσσερα παιδιά να ζήσει, μεταφέρει το gegonota.gr.

Όσον αφορά στην 18χρονη, φαίνεται να είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τις εξελίξεις με τον πατέρα της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA