Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα από τις σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν το απόγευμα στη Χαλκιδική και έγιναν αισθητές στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης.
Ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κάποια αναφορά ούτε στην Πυροσβεστική ούτε στην Αστυνομία.
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Σεισμολογικού Σταθμού του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, η πρώτη σεισμική δόνηση 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19:03, η δεύτερη 3,8 Ρίχτερ στις 19:06 και η τρίτη 4,2 Ρίχτερ στις 19:07.
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 11 χλμ. νότια νοτιοδυτικά των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι μετασεισμοί που έχουν καταγραφεί την τελευταία ώρα είναι μέχρι 3 Ρίχτερ.
Να σημειωθεί ότι την περασμένη Πέμπτη στη 01:23 μετά τα μεσάνυχτα καταγράφηκε σεισμική δόνηση 3,9 Ρίχτερ από το ίδιο επίκεντρο, 14 χλμ νότια νοτιοδυτικά των Νέων Μουδανιών, στο θαλάσσιο χώρο.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.