Διακόπηκε για τρίτη φορά, χωρίς να ξεκινήσει, η δίκη των 13 κατηγορουμένων για εξαπάτηση εκλογικού σώματος, μεταξύ των οποίων είναι 11 βουλευτές που εξελέγησαν με τους «Σπαρτιάτες», ο Ηλίας Κασιδιάρης ως ηθικός αυτουργός στο παραπάνω αδίκημα κι ένας δικηγόρος.
Η νέα διακοπή δόθηκε από το δικαστήριο καθώς δεν προσήλθε ο πρόεδρος των « Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας που είχε κάνει τις καταγγελίες για Greek mafia στο κόμμα.
Η δίκη διεκόπη για 20 Δεκεμβρίου καθώς μέσω του γιού του που προσήλθε στο δικαστήριο ο κ. Στίγκας επικαλέστηκε ασθένεια.
«Είναι κλινήρης. Έχει πρόβλημα με τη μέση του και λοίμωξη του αναπνευστικού. Νόσησε προχθές» ανέφερε.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.