Μενού
syllipseis
Συλλήψεις για όπλα και εκρηκτικά | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Δεν συνδέονται μεταξύ τους τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν για κατοχή όπλων και εκρηκτικών, όπως τονίζει η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου«Η έρευνα της αστυνομίας δεν έχει δείξει ότι συνδέονται με κάποιο τρόπο μεταξύ τους», υπογράμμισε συγκεκριμένα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ, η κ. Δημογλίδου ανέφερε ότι «στην αστυνομία έφτασαν πληροφορίες για κατοχή συγκεκριμένων αντικειμένων, όχι σε όλους τα ίδια».

Όπως επισήμανε, «εκρηκτικές ύλες βρέθηκαν σε συγκεκριμένα άτομα», ενώ παράλληλα εντοπίστηκαν «όπλα και διάφορα αντικείμενα τα οποία είναι πρόσφορα για εγκληματική πράξη».

«Υπάρχουν και ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα εξεταστούν από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να δούμε ποια δεδομένα μπορούν να μάς δώσουν», σημείωσε η Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Δεν συνδέθηκαν οι άνθρωποι αυτοί μεταξύ τους στη δικογραφία που σχηματίστηκε από το τμήμα εκβιαστών. Συνελήφθησαν για αυτά που κατείχαν», είπε μεταξύ άλλων.

«Η έρευνα της αστυνομίας πρέπει να συνεχιστεί σύμφωνα με τα δεδομένα που θα έχουμε στα χέρια μας τις επόμενες ημέρες από την επεξεργασία των ψηφιακών πειστηρίων που βρέθηκαν», επισήμανε παράλληλα η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας.

Δικηγόροι πρώην μέλους «Πυρήνων της Φωτιάς»: «Θα ζητήσουμε αναστολή ποινής»

Από την πλευρά τους, αναστολή εκτέλεσης ποινής θα ζητήσουν οι συνήγοροι του πρώην μέλους των «Πυρήνων της Φωτιάς» που συνελήφθη μαζί με δύο ΟΥΚαδες και ένα ακόμα άτομο για κατοχή όπλων και εκρηκτικών, σημειώνοντας ότι το δικαστήριο απέρριψε «όλα τα νόμιμα και βάσιμα αιτήματά του».

«Ξεκαθαρίζουμε ότι από την δικογραφία προκύπτει ξεκάθαρα ότι δεν γνωρίζει καν τους έτερους κατηγορούμενους και δεν εμπλέκεται σε καμία άλλη υπόθεση, υπαρκτή ή κατασκευασμένη», υπογραμμίζουν οι συνήγοροι.

Παράλληλα, κάνουν λόγο για φιάσκο «που ξεκίνησε από έναν ανώνυμο πληροφοριοδότη με δήθεν προετοιμασία βομβιστικών ενεργειών και συνεργασίες "τρομοκρατών με ποινικούς"».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA