Βίαια επίθεση δέχτηκε δημοσιογράφος που κάλυπτε τη φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου, την οποία κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός, όταν κατά τη διάρκεια απευθείας σύνδεσης, «συνέλαβε» ένα άτομο να ξυλοκοπεί τον ρεπόρτερ.
Όπως φαίνεται κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της Λίνας Ιορδανίδου του Mega, ένταση προκλήθηκε μεταξύ του δημοσιογράφου και αγνώστων. Στο υλικό της κάμερας φαίνεται ένας άντρας με λευκή μπλούζα να προσεγγίζει τρέχοντας τον εν λόγω δημοσιογράφο, βαλλόμενος εναντίον του με γροθιές.
Ακολούθως, ο επιτιθέμενος καταφέρνει να ρίξει τον δημοσιογράφο βίαια στο δάπεδο, προτού συνεχίσει να τον γρονθοκοπά.
Την ίδια στιγμή άλλα άτομα φαίνονται να προσπαθούν να κατασβήσουν τις φλόγες με κουβάδες γεμάτους νερό, ενώ τρίτοι σπεύδουν στο σημείο για να σταματήσουν την άγρια συμπλοκή.
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.