Διοικητική έρευνα για τη διαρροή του βίντεο με την εκτέλεση του τοπογράφου στο Ψυχικό διέταξε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.
«Σχετικά με βίντεο το οποίο αναπαράγεται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και απεικονίζεται ανθρωποκτονία που έλαβε χώρα πρωινές ώρες της 2 Ιουλίου 2024 στο Ψυχικό, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα προκειμένου διαπιστωθούν και καταλογιστούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες αστυνομικών», αναφέρει η ΕΛΑΣ.
Εκτέλεση στο Ψυχικό: Αντιδράσεις για το βίντεο
«Προς τον σκοπό αυτό θα αναλυθούν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία ώστε να εντοπιστεί η πηγή προέλευσης του βίντεο και να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα για την αποκατάσταση της τάξης και της δικαιοσύνης», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.
«Οι Έλληνες αστυνομικοί υπηρετούν με αφοσίωση και επαγγελματισμό, και κάθε απόκλιση από τα υψηλά πρότυπα που θέτουν θα αντιμετωπίζεται με την απαραίτητη αυστηρότητα», υπογραμμίζει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.