Η εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από εκπαιδευτικό στον καθηγητή
Φυσικής Αγωγής δημοτικού σχολείου του Ασπροπύργου.
Ο καθηγητής συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών. Η σύλληψή του έγινε μετά από καταγγελίες γονέων εις βάρος του.
Τι καταγγέλλουν γονείς
Για την υπόθεση έχουν ληφθεί οκτώ ένορκες καταθέσεις από γονείς μαθητών του δημοτικού και μία κατάθεση από τον διευθυντή του σχολείου.
Ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία.
Σύμφωνα με το MEGA, στις καταθέσεις ένας γονιός ισχυρίστηκε πως ο γυμναστής σήκωσε την μπλούζα κοριτσιού με την πρόφαση πως είχε γρατζουνιές ενώ το παιδί ισχυρίζεται πως δεν είχε τίποτα.
Σε ακόμα μία κατάθεση γονιός είπε πως σε παιχνίδι κρεμάλας στην τάξη ο γυμναστής έγραφε άσεμνες φράσεις όπως «ανώμαλος».
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.