Ξεκινά την Τετάρτη (26/6) η δίκη για την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο, τον Απρίλιο του 2021.
Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσουν δύο άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται ως φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας, ενώ ο ηθικός αυτουργός δεν έχει εντοπιστεί.
Μετά από έρευνα που έγινε στους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα περιουσιακά στοιχεία των δύο ανδρών, εντοπίστηκε πως από το 2020 έως το 2023 δέχονταν εμβάσματα, ενώ παρατηρήθηκε και διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το MEGA.
Παράλληλα, φαίνεται πως οι δύο κατηγορούμενοι είχαν προχωρήσει σε αγορά ακινήτου στην Παλλήνη.
Οι δύο κατηγορούμενοι υποστηρίζουν πως αυτά τα ποσά δικαιολογούνται από την πώληση αυτοκινήτων και την επαγγελματική τους δραστηριότητα.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.