Ξεκινά την Τετάρτη (26/6) η δίκη για την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο, τον Απρίλιο του 2021.
Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσουν δύο άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται ως φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας, ενώ ο ηθικός αυτουργός δεν έχει εντοπιστεί.
Μετά από έρευνα που έγινε στους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα περιουσιακά στοιχεία των δύο ανδρών, εντοπίστηκε πως από το 2020 έως το 2023 δέχονταν εμβάσματα, ενώ παρατηρήθηκε και διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το MEGA.
Παράλληλα, φαίνεται πως οι δύο κατηγορούμενοι είχαν προχωρήσει σε αγορά ακινήτου στην Παλλήνη.
Οι δύο κατηγορούμενοι υποστηρίζουν πως αυτά τα ποσά δικαιολογούνται από την πώληση αυτοκινήτων και την επαγγελματική τους δραστηριότητα.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.