Τουλάχιστον δύο άτομα έχουν χάσει την ζωή τους στην θαλάσσια περιοχή της Λέσβου ενώ ένα ακόμα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού μίας σορού γυναίκας υπό τον συντονισμό του Κέντρου Επιχειρήσεων στην θαλάσσια περιοχή Αγίου Γεωργίου Λουτρόπολης Θέρμης στην Λέσβο ενώ έχει ήδη απεγκλωβιστεί μία επιπλέον σορός.
Έχουν εντοπιστεί ακόμα 8 άτομα και οι έρευνες συνεχίζονται από ξηράς με χερσαία μέσα με την συνδρομή της ΕΛΑΣ.
Στην περιοχή πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι έντασης 8-9 μποφόρ.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.