Ακόμα δυο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα.
Αυτή τη φορά, θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στην περιοχή Μηλιώνα Πρεσπών και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Αγίου Γερμανού - Μηλιώνας.
Στο όχημα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, επέβαιναν τρία νεαρά άτομα ηλικίας 17 και 18 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες. Τα δύο έχασαν επιτόπου τη ζωή τους ενώ το τρίτο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, βαριά τραυματισμένο.
Σύμφωνα με την αστυνομία το όχημα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Φλώρινας.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.