Μενού
livii
Το δυστύχημα στη Λιβύη | Glomex/Alpha
  • Α-
  • Α+

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύουνται τρεις από τους 13 τραυματίες του τροχαίου δυστυχήματος της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη, που στοίχισε τη ζωή πέντε μελών της.

Όπως ανέφερε το MEGA, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο νοσηλεύονται οι δέκα εξ αυτών με τον έναν, τον Συνταγματάρχη και εκ των επικεφαλής της αποστολής, να έχει πολλαπλά κατάγματα με το πιο σοβαρό στη μέση του.

Οι άλλοι δύο που βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, ένας Λοχαγός και ένας στρατιωτικός γιατρός, φέρουν εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Και οι τρεις υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και παρακολουθούνται από τους γιατρούς.

Ακόμη δύο τραυματίες στο 251 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και άλλος ένας στο Ναυτικό Νοσοκομείο, νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι οι 5 σοροί μεταφέρθηκαν στο 251 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Από αυτές, οι τρεις θα ταυτοποιηθούν μέσω DNA ενώ οι άλλες δύο αναγνωρίστηκαν από τους συγγενείς τους.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA