Σε εγρήγορση έχει τεθεί τις τελευταίες ώρες ο Έβρος και οι αστυνομικές Αρχές στο τελωνείο των Κήπων, μετά τον εντοπισμό φορτηγού που «μετέφερε» ψάρια», όπου μετά τους απαραίτητους ελέγχους της τουρκικής αστυνομίας διαπιστώθηκε πως έφερνε όπλα.
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως στο φορτηγό εντοπίστηκαν, περίπου, 30 πιστόλια με τις ελληνικές Αρχές στον Έβρο να ενημερώνονται από το τουρκικό τελωνείο σχετικά με την ύπαρξη του φορτηγού.
Πληροφορίες του Open κάνουν λόγο πως οι Τούρκοι τελωνειακοί έχουν σταματήσει το φορτηγό - «οπλοστάσιο», έχουν ενημερώσει τις ελληνικές Αρχές σε σχέση με το φορτίο του και βρίσκονται, αυτήν τη στιγμή, έρευνες σε εξέλιξη.
Οι Αρχές εξετάζουν, μεταξύ άλλων, εάν το φορτίο προοριζόταν για την Ελλάδα ή κάπου αλλού, εν μέσω των τελευταίων περιστατικών, στο οποίο εμπλέκονται αλλοδαποί τουρκικής καταγωγής.
- Ρωσία - Ουκρανία: Η πρώτη αντίδραση της Μόσχας μετά τις μαζικές επιθέσεις
- Ιταλία: Αποκεφαλισμένη σε βαλίτσα συνοδός πολυτέλειας: «Με εκβίαζε, γι’ αυτό τη σκότωσα»
- «Καλέ… Ποιος Είναι Αυτός;»: Ποια είναι η Ανδρομάχη που την ακούει ξαφνικά όλη η Ελλάδα
- Τι κάνει σήμερα ο Οδυσσέας Τσενάι, ο αριστούχος Αλβανός που δεν άφησαν να σηκώσει την ελληνική σημαία
- Από τον Μαραθώνα στο έπος του 1821: 5 κομβικές στιγμές της ελληνικής Ιστορίας που διαμόρφωσαν τον δυτικό κόσμο
- Ο ήρωας πιλότος του Ωρωπού Νικόλαος Παρούσης: Δεν εκτινάχθηκε για να μην πέσει το Mirage 2000 πάνω στο σχολείο
- Τη νύχτα που η Ελλάδα πανηγύριζε το Euro σκότωναν τη 15χρονη Φιλιώ στην Κοζάνη: Ο δολοφόνος της είναι εκεί έξω
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.