Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από τον θάνατο 82χρονου ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρα όπλου που κρατούσε ο αδελφός του.
Οι αρχικές πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ ανέφεραν ότι ο 86χρονος αδελφός του θύματος στα Τρίκαλα ήταν εκείνος που τηλεφώνησε στις Αρχές ενημερώνοντας για την τραγωδία και υποστηρίζοντας ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε την ώρα που το καθάριζε.
Την ώρα που οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 82χρονου βρίσκονται σε εξέλιξη, τοπικά μέσα κάνουν λόγο για χρόνιες διαφορές μεταξύ των δύο αδελφών που μεταφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής.
Στο trikalavoice.gr αναφέρεται ότι μέλη της οικογένειας του θύματος ανέφεραν ότι «το φονικό είναι απότοκος της παλιάς διαμάχης μεταξύ των αδερφών».
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το άρθρο η διαμάχη των δύο είχε ξεσπάσει πριν από 25 χρόνια όταν και «έσπασαν» την επιχείρησή τους, στον χώρο της οικοδομής, στα δύο.
Οι σχέσεις τους, όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός τους δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ, παρά το ότι τα παιδιά τους, το καθένα από την πλευρά του, συνεργάζονταν μεταξύ τους.
- Μύλος η Βουλή: Ο Μητσοτάκης έφυγε ενώ μιλούσε η Κωνσταντοπούλου - «Δεν θα καθίσω να σας ακούσω»
- «Θα μου ραγίσει η καρδιά αν τα αποχωριστώ»: Η κυρία Δ. έμεινε άστεγη για να μη χάσει τα σκυλιά της
- Αυτές οι φωτογραφίες από τα Κουφονήσια 20 χρόνια πριν δείχνουν πώς έχει αλλάξει το ελληνικό καλοκαίρι
- Δεν περιγράφουμε άλλο: Ο Τάκης Τσουκαλάς σε μια σπάνια φωτογραφία με τον εγγονό του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.