Ταλαιπωρία για 40 επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, που ταξίδευε χθες το απόγευμα από την Θεσσαλονίκη καθώς το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στα διόδια Μαλακασίου, στην Εγνατία Οδό, λόγω μηχανικής βλάβης. Μάλιστα εκδηλώθηκε και φωτιά, την οποία έσβησε άμεσα ο οδηγός με την χρήση πυροσβεστήρα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο έσπευσαν αστυνομία και πυροσβεστική, αλλά δεν χρειάστηκε μα συνδράμουν. Οι 40 επιβάτες βρέθηκαν στον δρόμο με τις αποσκευές τους, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη έντονη χιονόπτωση.
Αρκετοί διαμαρτυρήθηκαν στους εργαζομένους των διοδίων, καθώς δεν άνοιξαν τα γραφεία προκειμένου να μπουν μέσα και να προφυλαχθούν από τις καιρικές συνθήκες. Χρειάστηκε να μείνουν για μια ώρα στο κρύο μέχρι να έρθει άλλο λεωφορείο, το οποίο τους μετέφερε στα Ιωάννινα χωρίς άλλες περιπέτειες.
- Ο σοκαριστικός και μέχρι θανάτου βασανισμός του Ιλία Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας
- Γιώργος Μπένος: «Δεν ονειρεύομαι μεγάλους ρόλους, αλλά ρόλους που να τσαλακώνομαι»
- Το δυσοίωνο σενάριο Γεραπετρίτη για τον πόλεμο, το νέο κόμμα του Φαραντούρη και οι φήμες για τον Ντίλιαν
- Χωρίζουν οι δρόμοι των Μαλέσκου - Κωνσταντάρα: Πού θα συνεχίσει ο καθένας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.