Ένας ηλικιωμένος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο μετά από τροχαίο δυστύχημα έξω από την Ερέτρια, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.
Το evima.gr, μετέδωσε εικόνες από το σημείο του τροχαίου, όπου λίγο μετά τις 15:00 το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο των 13:00 από Κύμη για Αθήνα και ήταν γεμάτο με κόσμο, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ηλικιωμένος άνδρας.
Όπως δήλωσε στο evima.gr ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας, Νίκος Σμπιλίρης οι επιβάτες του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους.


Οι επιβάτες επρόκειτο να επιβιβαστούν σε άλλο λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει από το σημείο που έγινε το τροχαίο για την Αθήνα.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα τρία οχήματα της πυροσβεστικής, η αστυνομία καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ
- Καιρός: Έρχεται βίαιη φθινοπωρινή εισβολή - Πότε «χτυπά» την Ελλάδα ο «δολοφόνος του καλοκαιριού»
- Απάντησε ο Ρέμος για τον σάλο με τη συναυλία και τον Μ.Αλέξανδρο - «Πού να το φανταστώ»
- Μυστήριο με τα οστά που βρέθηκαν στην Κυψέλη: Οι αρχές θα «ξεψαχνίσουν» φάκελο με εξαφανισμένα πρόσωπα
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.