Σοκαριστική υπόθεση με απόπειρα βιασμού νεαρής γυναίκας στη θάλασσα, σε παραλία στη Σαλαμίνα, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Live News του Mega.
Ένας 39χρονος που βρισκόταν στην ακτή άκουσε τη φίλη του να ζητά βοήθεια, καθώς ο άνδρας που κολυμπούσε δίπλα της απειλούσε ότι θα την βίαζε.
Η νεαρή άρχισε να κολυμπά προς το σημείο όπου βρισκόταν ο φίλος της για να την σώσει. Η γυναίκα ήταν πλέον είναι ασφαλής και ο επίδοξος βιαστής άρχισε να καταλαβαίνει ότι δε θα γλίτωνε.
Όταν ο άνδρας βγήκε από τη θάλασσα, τον περίμενε στην ακτή ο φίλος της γυναίκας, ο οποίος άρπαξε τον επίδοξο βιαστή και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι.
Τον στρίμωξε στα βράχια και μάλιστα τράβηξε βίντεο με την ομολογία του δράστη.
Σαλαμίνα: Τι συνέβη στην παραλία
Ο 39χρονος τον πίεσε να τα πει όλα υπό την απειλή της γροθιάς του. Δίπλα του, η 20χρονη επιβεβαιώνει τα όσα έχουν συμβεί.
Η νεαρή κοπέλα, ισχυρίζεται ότι είδε τον δράστη για πρώτη φορά σε μία στάση λεωφορείων, λίγα μέτρα από την ακτή.
Εκεί ο 35χρονος φέρεται να την απείλησε ότι θα την βιάσει και της είπε ότι είχε επάνω του μαχαίρι.
Εκείνη έτρεξε, πρόλαβε να καλέσει τον 39χρονο φίλο της στο τηλέφωνο για να την βοηθήσει και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα για να σωθεί. Ο 35χρονος όμως, την ακολούθησε.
Στο σημείο έφθασε λίγα λεπτά αργότερα περιπολικό και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο.
Να σημειωθεί ότι ο φίλος της 20χρονης ανάρτησε το βίντεο της διάσωσης, αλλά και τον ξυλοδαρμό του επίδοξου βιαστή στο διαδίκτυο.
Σαλαμίνα: Τι είπε ο πατέρας της 20χρονης
Ο πατέρας της 20χρονης μίλησε στο Live News και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η γυναίκα μπήκε στη θάλασσα για να σωθεί και την ακολούθησε ο δράστης.
Για τον άνδρα που έσωσε την κόρη του είπε: «Ήταν γνωστός της κόρης μου, τον πήρε τηλέφωνο και του είπε κάποιος με ενοχλεί εδώ στην παραλία. Διαφυγή δεν υπήρχε να φύγει γιατί ήταν από σκαλιά που κατέβηκε αυτός, ήταν εκεί τα σκαλιά που έπρεπε να ανέβει για να φύγει».
«Το παιδί είναι σε σοκ. Προσπαθούμε κι εμείς λίγο να το συνεφέρουμε. Μπορεί να να πνιγόταν και το παιδί μου», συμπλήρωσε ο πατέρας.
Ο φίλος της 20χρονης που της προσέφερε είπε στο Mega ότι «την κοπέλα την κυνηγούσε ο τύπος αυτός τρέχοντας. Με το που τον βλέπω να την πλησιάζει τράβηξα βίντεο».
«Εκεί τρομοκρατήθηκε αυτός και τον τράβηξα βίντεο για να πει λεπτομερώς από μόνος του τι έκανε», συμπλήρωσε.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.