Μενού
kakokairia-plimmires
Κακοκαιρία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε τραγική κατάσταση είναι οι εγκλωβισμένοι σε χωριά του θεσσαλικού κάμπου που «πνίγηκαν» κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel. 

Παιδιά, ηλικιωμένοι, γυναίκες και άνδρες, παραμένουν εγκλωβισμένοι σε ταράτσες και κτήρια χωρίς νερό και φαγητό. Η κ. Αναστασία από τη Μαγούλα Καρδίτσας απηύθυνε έκκληση μέσω του OPEN για γάλα, αφού στο σπίτι που βρίσκεται υπάρχουν μωρά τα οποία δεν έχουν ταϊστεί. 

«Είναι μία κοπέλα έγκυος, είμαι εγώ με μωρά, έχουμε παιδάκια μικρά, είμαστε όλοι εγκλωβισμένοι. Δεν μας έφεραν κάτι. Προσπαθούν δικά μας άτομα να πάνε Καρδίτσα για να βοηθήσουν. Πήγαν κάποια άτομα στην Καρδίτσα, δεν ξέρουμε πως πήγαν, δεν έχουμε επικοινωνήσει μαζί τους. Στην Καρδίτσα άδειασαν τα ράφια των μαγαζιών» είπε η κ. Αναστασία και ζήτησε γάλα και τρόφιμα. 

«Οι δρόμοι είναι μέσα στις λάσπες, είναι δύσκολη κατάσταση. Δεν υπάρχει νερό. Ο κόσμος είναι στις εκκλησίες. Είμαστε όλο το χωριό εγκλωβισμένοι», λέει η κ. Αναστασία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA