Κλειστό είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης (30/5) ένα δημοτικό σχολείο στα Προβατά, στις Σέρρες, καθώς κατά τη διάρκεια λειτουργίας του, έπεσαν κάποιοι σοβάδες μέσα σε σχολική αίθουσα.
Το ευτυχές στην υπόθεση με το σχολείο στις Σέρρες είναι ότι οι μαθητές εκείνη την ώρα έκαναν γυμναστική και δεν βρισκόντουσαν μέσα στη σχολική αίθουσα, με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.
Για το συμβάν ενημερώθηκε ο Δήμος, στάλθηκε ειδικό κλιμάκιο που έκανε τη σχετική αυτοψία, διαπιστώνοντας πως είχαν πέσει οι σοβάδες ενώ ξεκίνησαν τις εργασίες για να αντικατασταθεί το συγκεκριμένο σημείο.
Σύμφωνα με το Action24, με πρόταση της τεχνικής υπηρεσίας και μετά την απόφαση του δήμου, το σχολείο παρέμεινε κλειστό, προκειμένου να μεταβεί στο σημείο η τεχνική υπηρεσία, να αφαιρέσει το προβληματικό σημείο και να ξεκινήσουν οι σχετικές εργασίες.
Οι μαθητές του σχολείου στις Σέρρες αναμένεται να επιστρέψουν κανονικά στα μαθήματά τους από την ερχόμενη Δευτέρα.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.