Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν στη Λάρισα για κλοπή γυναικείας τσάντας που ούτε λίγο ούτε πολύ περιείχε 49.000 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και κλοπή.

Πώς έγινε οι κλοπή στη Λάρισα

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, όπως εξακριβώθηκε, στις 23/2 το πρωί τρεις από τους άνδρες μετέβησαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, με αυτοκίνητο, το οποίο είχε μισθωθεί από τον έναν δράστη.

Έσπασαν το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού άλλου ΙΧ αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας ημεδαπού άνδρα, και αφαίρεσαν από το εσωτερικό μία γυναικεία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό ύψους 49.000 ευρώ, καθώς και ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 215 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο όχημα που νοίκιασαν και διέφυγαν. Κατά την επιστροφή του ΙΧ στην έδρα της εταιρείας μισθώσεων από τον τέταρτο δράστη, διαπιστώθηκε από τον ιδιοκτήτη της ότι έλειπε η πίσω πινακίδα κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες των δραστών, σε μία από τις οποίες βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ. Ερευνάται τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλα παρόμοια αδικήματα, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA