Χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 23.000 ευρώ αφαίρεσε από κατοικία στην Πάτμο ένας 40χρονος, ο οποίος εισήλθε στο σπίτι κατά την απουσία των ιδιοκτητών.
Λίγες ώρες αργότερα, ο δράστης επιβιβάστηκε σε πλοίο με προορισμό την Καβάλα, χωρίς να γνωρίζει ότι ο ιδιοκτήτης της οικίας είχε ήδη διαπιστώσει την κλοπή και είχε ενημερώσει άμεσα τις Αρχές, ενεργοποιώντας εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του.
Η Αστυνομία και το Λιμενικό κινητοποιήθηκαν άμεσα και, αξιοποιώντας τις σχετικές πληροφορίες, ταυτοποίησαν τον δράστη και διαπίστωσαν ότι είχε ήδη αναχωρήσει με το πλοίο.
Αμέσως ενημερώθηκε ο καπετάνιος του πλοίου, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εντοπισμό και την απομόνωση του υπόπτου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Κατά τον έλεγχο, ο 40χρονος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του τα κλοπιμαία, τα οποία κατασχέθηκαν.
Ο δράστης παραδόθηκε στις αρμόδιες αστυνομικές και λιμενικές Αρχές και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
Πηγή: rodiaki.gr
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.