Σοβαρό ατύχημα με φορτηγό να εκτρέπεται από την πορεία του σημειώθηκε νωρίς το πρώτο στην οδό Τατοΐου στο Μενίδι.
Το φορτηγό καβάλησε το κράσπεδο λίγο πριν τη συμβολή με τη Βρεττού, σε σημείο που περνά ρεματιά, και κινδύνευσε να πέσει στο κενό.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας και γερανός ενώ διεκόπη η κυκλοφορία στην Τατοΐου, και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της Δεκελείας μέχρι την Καραμανλή.
- Κόλαφος από Τζίμα: «Όποια πέτρα και αν σηκώσεις στην Κρήτη βρίσκεις... ΟΠΕΚΕΠΕ - Μετά φταίει η Κοβέσι!»
- CBS: Τα έξι σημεία που περιλαμβάνει το «μνημόνιο κατανόησης» ΗΠΑ - Ιράν - Πώς θα ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- «Υγειονομική βόμβα» στη Σαντορίνη: Τουρίστες σκόρπισαν τέφρα στα σοκάκια και έγιναν viral
- Μενεγάκη: Το μήνυμα στον Δέλλα για τον χαμό της Μαστροκώστα - «Πίστευα πως θα τα καταφέρει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.