Τη στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από τη ΓΑΔΑ κατέγραψε ο φακός του Orange Press, μετά τη σύλληψη άνδρα που έφερε εκρηκτικό μηχανισμό, συγκεκριμένα χειροβομβίδα σε σακίδιο.
Η αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τις 18:30 το απόγευμα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν ένας άνδρας άρχισε να φωνάζει μπροστά από τη ΓΑΔΑ ότι έχει πάνω του εκρηκτικά.
Οι αστυνομικοί απέκλεισαν για λόγους ασφαλείας την κυκλοφορία στη λεωφόρο και έπειτα από επιχείρηση που ακολούθησε τον συνέλαβαν. Κατά πληροφορίες, ο άνδρας έφερε πάνω του επικίνδυνη ύλη.
- Καιρός: Έρχεται βίαιη φθινοπωρινή εισβολή - Πότε «χτυπά» την Ελλάδα ο «δολοφόνος του καλοκαιριού»
- Απάντησε ο Ρέμος για τον σάλο με τη συναυλία και τον Μ.Αλέξανδρο - «Πού να το φανταστώ»
- Μυστήριο με τα οστά που βρέθηκαν στην Κυψέλη: Οι αρχές θα «ξεψαχνίσουν» φάκελο με εξαφανισμένα πρόσωπα
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.