Ένταση επικράτησε την Κυριακή (9/3) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου «Παναγία η Βοήθεια», όταν όπως μεταδίδει το pelop.gr, ένας άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε μία νοσηλεύτρια.
Ειδικότερα, το μεσημέρι της Κυριακής συνελήφθη από αστυνομικούς του Α' Αστυνομικού Τμήματος Πατρών ένας άνδρας, ο οποίος ως επισκέπτης άρχισε να φωνάζει και στη συνέχεια επιτέθηκε λεκτικά σε μία νοσηλεύτρια.
Μάλιστα, ο άνδρας στο Νοσοκομείο Ρίου χτύπησε τη νοσηλεύτρια στο χέρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει και να κληθεί στο σημείο η Αστυνομία, η οποία με τη σειρά της τον συνέλαβε.
Ο δράστης συνελήφθη για διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας και σωματική βλάβη.
- Ξεκινούν τα ραντεβού στην ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν: Ποιοι φεύγουν και ποιοι συνεχίζουν
- Ανησυχία για οσμή αερίου στην Αττική: Αναφορές από πολλαπλές περιοχές, γρίφος τα αίτια
- Μαρία Καρυστιανού: Προχωρά σε μήνυση κατά Καραχάλιου για τις κατηγορίες περί «Μόσχας»
- Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Τι να κάνω ρε γα..; - 1,5 μήνας έμεινε να πάω στο σπίτι μου, να πάω στο διάο...»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.