Μενού
rafia
sdya.gr
  • Α-
  • Α+

Με εντολή του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνης Ελευθεριάνος, ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, μετά την κατάρρευση ραφιών στο Εφετείο της Αθήνας, η οποία προκάλεσε τον τραυματισμό ενός δικαστικού υπαλλήλου και ενός πολίτη.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από καταγγελία που έκανε ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας (ΣΔΥΑ) και αφορούσε τις συνθήκες εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων. 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας (ΣΔΥΑ) αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Κατά τη διάρκεια της φόρτωσης των ραφιών με δικογραφίες, αυτά κατέρρευσαν με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί κάτω από το βάρος των δικογραφιών και των σίδερων, ο συνάδελφος (που τραυματίστηκε στην πλάτη και στα πόδια) και ο εργαζόμενος της μεταφορικής εταιρείας.

Το μέγεθος της επικινδυνότητας του συμβάντος αποδεικνύεται απ’ το γεγονός ότι για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η βοήθεια – παρέμβαση πολιτών και συναδέλφων που βρίσκονταν στον χώρο. Κοινώς, από καθαρή τύχη αποφύγαμε τα χειρότερα! Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους δύο εργαζόμενους και τους ευχόμαστε "περαστικά"».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA