Μενού
Βιτρίνα καταστήματος στολισμένη για τα Χριστούγεννα
Βιτρίνα καταστήματος στολισμένη για τα Χριστούγεννα | EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Για δύο Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα τη φετινή εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, με το εορταστικό ωράριο να ξεκινά σταδιακά. Συνήθως το εορταστικό ωράριο ξεκινά δύο εβδομάδες πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων και το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για τις Κυριακές είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.

Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023, παραμονή Χριστουγέννων τα καταστήματα θα μπορούν να παραμείνουν ανοικτά, ενώ το ίδιο θα ισχύει και για την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς προκειμένου οι καταναλωτές να κάνουν τα τελευταία ψώνια.

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2023

Για το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το προσεχές διάστημα, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τις καθημερινές από στις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ με εξαίρεση το Σάββατο που κλείνουν μία ώρα νωρίτερα, ως συνήθως.

Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις

Οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου μέχρι και την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024. Τα καταστήματα αναμένεται να λειτουργήσουν την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων, δηλαδή στις 14 Ιανουαρίου με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ..

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA