Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι 6 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Νομική.
Συγκεκριμένα τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης 2 φορές τον μήνα, της απαγόρευσης προσέγγισης στον παθόντα και σε πανεπιστήμια εκτός αυτών που φοιτούν.
Όλοι, κατά την απολογία τους, αρνήθηκαν τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι ήταν στη Νομική για άλλη εκδήλωση. Ισχυρίστηκαν δε πως είναι στοχοποιημένοι από την Αστυνομία και ότι δεν συμμετείχαν στην επίθεση.
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
- Πόσα καταφύγια έχει η Ελλάδα: Πού βρίσκονται σε Αθήνα και Πειραιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.