Μενού
Επεισόδια στου Ρέντη
Επεισόδια στου Ρέντη μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
  • Α-
  • Α+

Εντάλματα σύλληψης για μέλη του ηγετικού πυρήνα των οπαδών που φέρονται να εμπλέκονται στην αιματηρή επίθεση εναντίον των ΜΑΤ στο Ρέντη έρχονται εντός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Στην εκπομπή «Δεκατιανοί» ο επικεφαλής της διμοιρίας του Γιώργου Λυγγερίδη τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχει μείνει ανεξίτηλος στη μνήμη μου ο τραυματισμός του Γιώργου. Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η ανθρωποκτόνος διάθεση. Αυτές οι επιθέσεις ήταν τελείως διαφορετικές από ότι είχα συναντήσει».

«Η σφοδρότητα, το μίσος, η πληθώρα των φονικών μέσων που χρησιμοποίησαν. Όλα αυτά έχουν χαραχτεί στη μνήμη μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Οπαδική βία: Για στοχοποίηση κάνει λόγο ο μάνατζερ του τράπερ – Ενώπιον των τριών ανακριτών 32 άτομα

Επεισόδια στο Ρέντη: «Σε ευθεία βολή οι φωτοβολίδες»

«Αναπτυχθήκαμε, είχαμε πάρει όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας, καθώς έχουμε συμμετάσχει σε πολλές τέτοιου είδους επιθέσεις και επεισόδια. Κάναμε ότι ακριβώς όριζε το υπηρεσιακό πρωτόκολλο», συμπλήρωσε.

«Αντιληφθήκαμε από την πρώτη στιγμή ότι συνέβαινε κάτι πιο σοβαρό γιατί οι ναυτικές φωτοβολίδες ήταν σε ευθεία βολή», είπε επίσης ο επικεφαλής της διμοιρίας.

«Τα άτομα αυτά έχουν εσφαλμένα πρότυπα ζωής. Πολλά από αυτά επιδιώκουν και τον βαρύ τραυματισμό του συνανθρώπου τους. Γίνονται άκρως επικίνδυνοι γιατί με ενωμένες δυνάμεις μπορούν να επιφέρουν τέτοια δυσάρεστα αποτελέσματα», τόνισε στη συνέχεια

Από τη μεριά του, ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος της οικογένειας Λυγγερίδη ανέφερε: «Να είστε βέβαιοι ότι η οικογένεια του Γιώργου Λυγγερίδη θα μάθει τους ηθικούς αυτουργούς».

«Θα είμαστε δίπλα στους ανακριτές, θα δηλώσουμε παράσταση υπεράσπισης της κατηγορίας αμέσως μετά τις απολογίες, για το αν λείπει κάτι να το βρούμε στην πορεία. Θα συνυπάρξουμε με τα ανακριτικά όργανα», πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA