Τα χωριά της ορεινής Λάρισας, όπως αναφέρει το onlarissa.gr, «ξύπνησαν» σήμερα, Τρίτη (09/01) με χιόνια στις σκεπές των σπιτιών, απόρροια του κύματος κακοκαιρίας που θα «πλήξει» τη χώρα τις επόμενες ημέρες.
Όπως διευκρινίζεται, το νέο κύμα κακοκαιρίας ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στα χωριά της Λάρισας ωστόσο οι πρώτες εικόνες από τα χιόνια ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σήμερα το πρωί. Μάλιστα, ο χιονιάς έκανε το πέρασμά του και στα χαμηλότερα υψόμετρα.



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες παρατηρείται χιονόπτωση στα ψηλά σημεία της Ελασσόνας, ενώ στο Λιβάδι χιονίζει και η θερμοκρασία είναι στον 1 βαθμό Κελσίου.
Λευκές εικόνες και στον Παραπόταμο του δήμου Τεμπών, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τη Λάρισα.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.