Ένα απρόοπτο συμβάν έγινε αιτία να «βράσουν» στο ζουμί τους επιβάτες πτήσης στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αφού εγκλωβίστηκαν σε ακινητοποιημένο αεροπλάνο χωρίς κλιματισμό.
Σύμφωνα με το Action 24, επιβάτες πτήσης της Qatar Airways παγιδεύτηκαν για ώρες μέσα στο ακινητοποιημένο αεροσκάφος, στο οποίο δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός, εν μέσω του αφόρητου καύσωνα, καθώς η πτήση τους που είχε προγραμματιστεί για τις 14:00 αναβλήθηκε.
Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media καταγράφουν μάλιστα το αεροπλάνο να αναδίδει καπνούς, ενώ σε άλλα κλιπ φαίνονται οι επιβάτες να κάνουν αέρα με χαρτιά και ό,τι άλλο μπορούν να βρουν, για να αντέξουν τη ζέστη.
Ακόμα, σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, η ταλαιπωρία τους δεν τελείωσε με την αποβίβαση, περιμένοντας ώρες στην ουρά, προκειμένου να προγραμματίσουν την επόμενη επιβίβασή τους.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.