Μήνυση για ξυλοδαρμό σε βάρος παράγοντα ΠΑΕ, που η ομάδα του αγωνίζεται στη Super League, κατέθεσε επιχειρηματίας για ένα περιστατικό, το οποίο, όπως καταγγέλλεται, σημειώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου.
Το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, σημειώθηκε στα γραφεία στελέχους υψηλόβαθμου στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ ο κορυφαίος παράγοντας της ΠΑΕ πρόκειται για ένα άτομο, του οποίου η ομάδα έχει ως βάση την ευρύτερη περιφερειακή περιοχή της Αθήνας.
Όπως αναφέρεται, το περιστατικό σημειώθηκε καθότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται σοτν κατασκευαστικό τομέα, κατήγγειλε ότι ο κορυφαίος παράγοντας ήθελε να πάρει μερίδιο από εργό που είχε ανατεθεί στον μηνυτή από Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στα γραφεία που ξυλοκοπήθηκε.
Ξυλοδαρμός επιχειρηματία: Η συζήτηση που έγινε καβγάς
Μετά τη διαφωνία που φέρεται να είχαν οι δύο άνδρες, ο επιχειρηματίας και ο κορυφαίος ποδοσφαιρικός παράγοντας, ο δεύτερος άρχισε να ξυλοκοπεί τον πρώτο.
Παράλληλα, 'όπως διευκρινίζεται, άρχισε να τον απειλεί πως θα του στείλει κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, προκειμένου να πραγματοποιήσει έκτακτους ελέγχους στις επιχειρήσεις του.
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Παραδίδει μαθήματα καλοκαιρινού στυλ στη Μύκονο με ροζ μπικίνι
- Ροντέο στους διαδρόμους της Βουλής: Η Κωνσταντοπούλου πήρε το 100 για τη Βασιλική Πολύζου
- «Μπράβο»: Ο Μητσιάς τραγούδησε ξανά τον «Γιάννη τον Φονιά» και το κοινό τον αποθέωσε
- «Δεν είμαι πόρνη»: Ποια είναι η καλλονή που έγινε viral στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.