Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από άνδρες του Λιμενικού Σώματος των Χανίων η επιχείρηση διάσωσης δύο Γερμανών τουριστών, το σκάφος των οποίων έμεινε ακυβέρνητο στα ανοιχτά της παραλίας του Ταυρωνίτη, λόγω μηχανικής βλάβης.
Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα, ενώ σημαντική υπήρξε η συμβολή του τουριστικού σκάφους «ΣΙ ΤΖΕΜ», το οποίο κατάφερε να εντοπίσει το ακυβέρνητο σκάφος και να συνοδεύσει με ασφάλεια τους δύο επιβαίνοντες στο λιμενικό καταφύγιο Κολυμβαρίου.
Οι τουρίστες είναι καλά στην υγεία τους, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
- Τέμπη: Φραστική επίθεση από τον δικηγόρο Καπερνάρο στον Πάνο Ρούτσι - «Κάνε καμία απεργία - Ρε κάθαρμα»
- Εμπόριο και διμερής συνεργασία: Οι 7 συμφωνίες που υπεγράφησαν ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία
- Γιώργος Μαζωνάκης: Τα νεότερα για την υγεία του - Πότε θα λάβει εξιτήριο
- Τσικνοπέμπτη: Μπορείς να ψήσεις σε μπαλκόνι; Τι λέει η νομοθεσία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.