Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (13/11) επιχείρηση της Yποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών σε περιοχές της Αττικής, Κορίνθου και σε κατάστημα κράτησης προκειμένου να εξαρθρωθεί εγκληματική οργάνωση με απάτες.
Η εν λόγω οργάνωση φέρεται να διέπραττε απάτες και κλοπές σε βάρος πολιτών προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΥΕ, τους λογιστές και τους δημόσιους λειτουργούς.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 30 άτομα ως φερόμενα μέλη της οργάνωσης καθώς έχει ταυτοποιηθεί η εμπλοκή τους σε περισσότερες από 1.000 περιπτώσεις με εκτιμώμενο παράνομο οικονομικό όφελος 7.600.000 ευρώ.
Η έρευνα της Αστυνομίας θα συνεχιστεί προκειμένου να συλλεχθούν περισσότερα στοιχεία και ονόματα εμπλεκομένων στην υπόθεση.
- Φοινικούντα: Έρχεται τρίτο ένταλμα σύλληψης - Επιμένουν στην αθωότητά τους οι δύο συλληφθέντες
- Καστ, τηλεθέαση και σενάριο: Πώς το κανάλι της Βουλής έγινε το Netflix των ημερών
- Οι 25 καλύτερες ταινίες για να δείτε στο Netflix πριν φύγει το 2025
- Ο λόγος για τον οποίο ο Νίκος Σταυρίδης είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει στην Ακρόπολη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.