Αυξήθηκε ο αριθμός των ατόμων που προσήχθησαν, μετά την καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα της Κυψέλης, που πραγματοποίησε ομάδα αγνώστων το βράδυ της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 8 το βράδυ μια ομάδα 5-6 ατόμων πέταξαν 6-7 βόμβες μολότοφ και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ σημειώθηκαν υλικές φθορές σε ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες ενώ υπήρξε εμπρησμός και σε ένα κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Δροσοπούλου και Θήρας.
Σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών ενώ μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε 14 προσαγωγές ατόμων. Ειδικότερα 12 έχουν προσαχθεί στην Κρατική Ασφάλεια στη ΓΑΔΑ και δύο στο ΑΤ Κυψέλης.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.