Μενού
επίθεση-μολότοφ-κυψελη-αστυνομικο-τμημα
Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης | Orange Press Agency
  • Α-
  • Α+

Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος της Κυψέλης το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις 20:00, ομάδα 10-15 ατόμων προσέγγισε το κτίριο και εκτόξευσε 3-4 αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Διαβάστε ακόμα: Εξάρχεια: Συγκέντρωση στο μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου μετά τα χθεσινά επεισόδια

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, ενώ οι δράστες αποχώρησαν άμεσα προς άγνωστη κατεύθυνση, βάζοντας φωτιές σε κάδους.

Η περιοχή αποκλείστηκε από τις Αρχές προκειμένου να διενεργηθεί αυτοψία και να συλλεχθούν στοιχεία για την ταυτοποίηση των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχει γίνει μία προσαγωγή, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο φυλάκιο του Αστυνομικού Τμήματος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...