Την τύχη με το μέρος τους είχαν δύο 13χρονα αγόρια που είχαν εγκλωβιστεί στον ποταμό Άραχθο και η Πυροσβεστική έστησε επιχείρηση διάσωσης.
Τα δύο ανήλικα δήλωσαν ότι ενώ έπαιζαν στην όχθη, ξαφνικά ανέβηκε η στάθμη του ποταμού και το νερό βάθυνε απότομα, εγκλωβίστηκαν ανάμεσα σε καλάμια και δεν μπορούσαν να βγουν στην όχθη.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, επιχείρησαν στο σημείο διάσωσης 5 οχήματα με 12 υπαλλήλους από την Π.Υ. Άρτας.
Στην επιχείρηση συνέδραμε η ΕΛ.ΑΣ., ενώ ενημερώθηκε κι η ΔΕΔΔΗΕ να κλείσει το φράγμα του Πουρναρίου, σε περίπτωση που θα χρειαζόταν.
- Πορτοσάλτε για Τσίπρα: «Ελληνάρας και πονηρόπουλος που χώνεται από αριστερά»
- Το reunion για το Ταμείο Ανάκαμψης, το γεύμα Πιερρακάκη - Παπασταύρου και η παρουσίαση με τη VDL
- «Ο πιο τρελάκιας»: Δημοτικός σύμβουλος στη Γερμανία πρότεινε όργιο στο δημαρχείο για «ευημερία»
- Καιρός: 40αρια μέχρι την Πέμπτη - Πότε έρχεται νέα θερμή εισβολή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.