Eισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για τα φαινόμενα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για παράνομες πρακτικές που ισχύουν, διατάχθηκε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεώργιο Οικονόμου, που έχει την αρμοδιότητα εποπτείας στον αθλητικό χώρο.
Η έρευνα που θα ανατεθεί σε αρμόδιο εισαγγελέα για τα αθλητικά (εισαγγελέα Πρωτοδικών) δρομολογήθηκε με αφορμή όσα σε συνέντευξη του στο BBC κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συνέντευξη Αλαφούζου προκάλεσε αντίδραση από την πλευρά του αντεισαγγελέα κ. Οικονόμου, όταν έλαβε γνώση του περιεχομένου της.
Μετά ταύτα κάλεσε σε άτυπη συνάντηση τον κ. Αλαφούζο για το περιεχόμενο της συνέντευξης του και στη συνέχεια ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός που διενεργεί έρευνα από καιρό για τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, διέταξε έρευνα.
Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής που θα διενεργηθεί από εισαγγελέα πρωτοδικών αρμόδιο για τα αθλητικά ,θα κληθούν σε κατάθεση ο κ. Αλαφούζος και άλλα πρόσωπα τα οποία θα κριθούν απαραίτητα από τον αρμόδιο εισαγγελέα.
Δείτε επίσης:
Σεφ έχασε 76 κιλά σε πέντε χρόνια αλλάζοντας δύο πράγματα στην καθημερινότητα του
Γιατί η ΔΕΗ εξαγόρασε την «Κωτσόβολος» - Τα καταστήματα, τα έσοδα και τα σχέδια για το μέλλον
Σεισμός στην Εύβοια: Η στιγμή που τα 5,2 Ρίχτερ «χτυπούν» το νησί
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.